Lastar Hendingar

Komande Hendingar

Hendingar søk og visingsnavigasjon

Finn Hendingar

Hending visingsnavigasjon

Hendingar Søk

september 2018

Industritanken

20. september kl. 19.3021.30
Verket, Vabakkjen 6
Stord, 5417
+ Google-kart
Gratis Utseld

Skal industrien i Sunnhordland halde fram og utvikle seg vidare er samarbeid ein heilt avgjerande nøkkel. Atheno ynskjer å få ulike næringslivsaktørar til å møtast og lanserer no tenketanken og møteplassen Industritanken. Tenketanken skal arbeide med å auke kunnskap og oppslutning om utvikling av industrien i regionen. Industritanken skal jobbe med kunnskapsutvikling- og deling, knytte industri og akademia tettare saman, samt sette agenda og inspirere. Industritanken er eigd av Atheno AS, og har blitt ein realitet etter initiativ frå medlemsbedrifter…

Finn ut meir »

oktober 2018

Accel Atheno Bedrift (dag 2)

1. oktober kl. 08.0017.00
Verket, Vabakkjen 6
Stord, 5417
+ Google-kart

ACCEL Atheno på Stord er eit intensivt akseleratorprogram for ambisiøse selskap som ynsker å vekse. Målet er å auke din moglegheit for suksess! Programmet gir deg kunnskap om smidig forretningsutvikling og ulike vekststrategiar. Du får også diskutert dine utfordringa med andre i liknande situasjonar, og du får råd frå våre dyktige rådgjevarar.

Finn ut meir »

Nyskapingskonferansen

17. oktober kl. 08.1515.00
Stord Hotell, Kjøtteinsvegen 67
Stord, 5411 Norway
+ Google-kart

Nyskapingskonferansen er ein årleg augneopnar for alle som er opptekne av nye trendar og moglegheiter knytt til innovasjon og entreprenørskap. Konferansen er også ein framifrå møteplass og nettverksarena. Blir du med får du med deg engasjerande foredrag og innsikt i spennande ting som skjer lokalt og nasjonalt akkurat no!

Finn ut meir »

november 2018

DnB NXT

1. november kl. 08.0017.00
Verket, Vabakkjen 6
Stord, 5417
+ Google-kart
Finn ut meir »
+ Eksporter hendingar